Категории

Ключове и контакти

С електрическите ключове и контакти, всеки един от нас си взаимодейства всекидневно в дома или на работа, така че към изборът им трябва да се подхожда много сериозно. От съществено значение е, че тези електрически продукти трябва да са безопасни и удобни. 

Как да осъществите правилния избор?

При изборът на този вид продукт, е важно да се отговори напълно на нуждите за изключване на домакинските електроуреди. В същото време от правилността на избора ще зависи срока на експлоатация.   Ако окабеляването е монтирано директно в стената (затворен тип),  е необходимо да се даде предимство на моделите за вграждане. Те се монтират в специална кутия, която е фиксирана в стената. В същото време, ние виждаме само корпуса външната гнездо, което е много удобно и естетически издържано. Откритият метод окабеляване изисква инсталирането на продуктите на открито от типа, който се монтира на стената. Важно е да се има предвид, че цялото тяло е  отвън. Трябва да се обърне внимание и на подходящата мощност!

 Ключовете и контактите, които ние предлагаме са синоним на качество и издръжливост!

Ключовете и контактите в нашия магазин са с качество, което се проверява в продължение на години. В тяхното производство са използвани само най-издръжливите материали и компонентиВ края на краищата, ние продаваме само качествени продукти, ползите от които са:

- Екологично чисти;

- Използване на висококачествена пластмаса;

- Устойчивост на огън;Купувайте  само оригинални продукти и  го направете само в магазини, където ценят своята репутация!

Подреждане по:
3.20лв.
Единичният електрически ключ - CX1 от серията Кандела на Мутлусан e бял, квадратен, 10А и е предазн..
Показване на 1 и 5 от 5 (1 страници)
LED БЪЛГАРИЯ © 2017 - Powered by MN Vision

Свържете се с нас!

Нашето местоположение

гр. Бургас, ул. Цар Симеон 70

+359 890 443303