Категории

Месечен бюлетин

Доставка

Доставката на поръчана чрез онлайн магазина на ЛЕД България ЕООД стока се извършва с куриер или от служител на ЛЕД България ЕООД. Доставки се извършват само на географската територия на Република България, което изключва доставки в български задгранични дипломатически мисии, посолства, кораби и самолети под български флаг и др. които според нормите на международното право се считат за част от територията на Република България.

КАК ДА ПОРЪЧАШ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИНА НА led българия?

За да поръчаш стока/стоки от онлайн магазина на LED България е необходимо да си направиш регистрация.

След като имаш регистрация спокойно може да добавиш желаните от теб продукти в Количката и след това да пристъпиш към финализиране на поръчката, като се съгласиш с Общите условия и натиснеш бутона Поръчай.

Екипът на ЛЕД България ЕООД ще се свърже с теб по телефон за потвърждение на поръчката, след което ще получиш имейл за Одобрена поръчка.

Ако поръчваш за втори или пореден път ще получиш само имейл за Одобрена поръчка, без телефонно обаждане.

КАК ЩЕ ТИ ДОСТАВИМ ПРАТКАТА?

Поръчаните от теб стоки ще получиш по куриер или от служител на ЛЕД България ЕООД.

КАКЪВ Е СРОКЪТ ЗА ДОСТАВКА?

Поръчки приети до 16:00 часа в работен ден се изпълняват на следващия работен ден. За много малки населени места е възможно доставката да се случи в рамките на 2 работни дни.

При всички случаи ЛЕД България ЕООД си запазва правото, с  информирано съгласие на потребителя да удължава посочените срокове. 

КАКВА Е ЦЕНАТА НА ДОСТАВКАТА?

Поръчки на стойност до 84.99 лв. – според тарифата на куриера избран от клиента.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчка над 85.00 лева – за цялата страна с куриерска фирма ЕКОНТ


ВАЖНО!

Ако желаеш да използваш куриер за доставките до 84.99 лева или за суми над 85.00 лева с куриер различен от куриерска фирма ЕКОНТ, цената на доставка ще е спрямо ценовата листа на куриера, който си избрал. Цените може да разгледаш на сайтовете на съответните куриери.

КАК СЕ СЛУЧВА ЗАПЛАЩАНЕТО?

Плащането се извършва с наложен платеж на куриерската фирма при получаване на пратката. На куриерската фирма се заплаща както сумата на продукта/продуктите така и цената на доставката ако не е безплатна.

ИМАШ ОЩЕ ВЪПРОСИ?

Прочети Общите условия на онлайн магазина ЛЕД България ЕООД

обади ни се на тел: 0890/ 44 33 03

или ни ПИШИ на: office@led-bulgaria.com

LED БЪЛГАРИЯ © 2017 - Powered by MN Vision

Свържете се с нас!

Нашето местоположение

гр. Бургас, ул. Цар Симеон 70

+359 890 443303